Редактор: e-mail: кадър Фейсбук/ Не мога да понасям някакви популярни личности да се

...
Редактор: e-mail: кадър Фейсбук/ Не мога да понасям някакви популярни личности да се
Коментари Харесай

Владимир Карамазов разказа как се е справил с ковида: Журналистите само това чакат, някой известен да се разболее

Редактор: 

e-mail: 

кадър Фейсбук/ 

„ Не мога да претърпявам някакви известни персони да се демонстрират по малкия екран и да си вършат PR от болестта си от ковид. А публицистите единствено това чакат, някои прочут да се разболее и стартират да го канят, да включват във всяко едно предаване “, това сподели във видео във Facebook артистът Владимир Карамазов. Той описа, че също е прекарал коронавирус, само че не е желал да споделя за това.

За да спре разпространяването на „ сензации “ за себе си и болестта, актьорът споделя с детайлности цялото си боледуване, в това число и по какъв начин си изгубил обонянието и това му докарало разстройство. Той си купил тиква, само че няколко дни не я изял, откакто го направил, се оказало, че тя е вкиснала, само че той нямало по какъв начин да подуши това и по този начин си докарал стомашни проблеми. В анонса към оповестеното видео Карамазов написа:

„ Изобщо не желаех да се занимавам и да занимавам хората с това, че съм бил болен от Covid 19. Но в последните дни попаднах на страшни измислици в пресата и по какъв начин още веднъж медиите ни плашат, преувеличават и се занимават с несъществени неща. Трябва да се пазим и би трябвало да внимаваме. И по-малко да четем пресата. В това видео споделям простата истина. И дано да помислим повече за нашето здраве, за лекарите и медицинския личен състав, за които доста ми е жалост и на които желая някакси да оказа помощ. “

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР